Despre noi - ProdesignSRL
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-1.0.7,translatepress-ro_RO,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Despre noi

Despre compania noastra

Infiintata in anul 1998, Pro Design este o companie puternica pe piata romaneasca, avand muncitori calificati in domeniu. Managerii ce stau la baza societatii noastre sunt bine instruiti, tineri si orientati catre succes.

 

Compania lucreaza ca subcontractor pentru cel mai mare Producator European de Nave, VARD, in domeniul procesarii componentelor metalice (componente ce necesita munca manuala).

 

Cu un numar de 50 de angajati, Pro Design se dezvolta permanent. Principalele avantaje ale noastre sunt specializarea in domeniu si locatia de care beneficiem (avand hala proprie de productie dotata corespunzator). Deasemenea, beneficiem de referinte in ceea ce priveste colaborarea pe termen lung si, livrarea produsului in termenele stabilite.

Suntem interesati de colaborari in domeniul Naval cu producatori sau dealeri de nave, nave sportive si componente metalice. Deasemenea, suntem interesati de participarea in proiecte internationale.

  • Sudurile realizate de noi sunt omologate RINA (Registrul Italian), LOID, DNV, RNR.
  • Am participat la peste 50 de proiecte finalizate.
  • Parteneri de Proiecte: Fashion Yacht, Pisa, Cantiere Navale San Marco, NavalFer – Rovigo Tunisia

Esti interesat de serviciile noastre? Contacteaza-ne pentru o oferta!